3 ani de la #Colectiv: Victimele tragediei vor fi comemorate prin „Marsul Chitarelor”

Victimele tragediei din Clubul Colectiv vor fi comemorate, marti seara, la trei ani de la tragedie, prin „Marsul Chitarelor”.

Locul de intalnire este Piata Unirii, la ora 19.00.

„Muzica atinge coarda sensibila a sufletului fiecarui om. Toti o avem. Poate nu este vizibila, dar stim ca exista. Cand sufletul se inalta ne ajutam de coarde de chitare si vorbim cu ei. Atunci stim ca toti cei 65 ne asculta. La sfarsit de octombrie cantam impreuna”, se arata pe pagina de Facebook a organizatorilor, Asociatia Colectiv GTG 3010.

„Marsul Chitarelor” a avut loc si anul trecut, cand sute de oameni au aprins lumanari si au cantat in fata fostului Club Colectiv

Intre timp, la 3 ani de la tragedie, procesul Colectiv sta pe loc din lipsa de judecator, dupa ce Valeriu Mihai Terceanu, cel ce trebuia sa se ocupe de acest caz, s-a pensionat.

„Asa cum era de asteptat, justitia isi urmeaza cursul. 3 ani de la Colectiv, 65 de morti, nici un vinovat, nici un proces pe rol”, a scris, pe Facebook, Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010 si parintele unui tanar decedat dupa incendiul de la Colectiv.

La inceputul lunii octombrie, colegiul de conducere al Tribunalului Bucuresti a decis ca dosarele magistratului Valeriu Terceanu, cel care trebuia sa judece dosarul Colectiv, sa fie impartite catre colegii din Sectia Penala a instantei.

Citeste si:
Se cauta un magistrat: La 3 ani de la tragedie, procesul Colectiv sta pe loc din lipsa de judecator
Medic din Germania, unei supravietuitoare din Colectiv: Asa cicatrice am vazut doar la raniti in conflicte armate, tratati cu improvizatii.

http://www.ziare.com