Cele mai citite

loader-image
Botoșani
23:14, 18 aprilie 2024
temperature icon 6°C
cer acoperit de nori
Humidity 95 %
Wind 13 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 21 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

Surpriză matinală pentru pasionaţii de airsoft

11 august 2017 | Eveniment

Zorii zilei de vineri, 11 august a.c., le-au adus o surpriză tinerilor aflaţi în Tabăra Naţională Militară de Airsoft, organizată în cadrul Taberei ,,Codrii de Aramă” din Agafton în perioada 04 – 14 august, de Clubul Sportiv Airsoft Botoşani.

Sunetul goarnei care în mod obişnuit anunţă deşteptarea la ora 06.00 a fost înlocuit de voci puternice care spuneau ,,Deşteptarea! Jandarmeria! Toată lumea pe platou!”.
Lucrurile s-au lămurit în scurt timp pe platoul din faţa spaţiilor de cazare, unde organizatorii taberei şi jandarmii echipaţi ca pentru o acţiune reală le-au explicat că totul a fost doar un exerciţiu, o continuare mai apropiată de ,,realitatea militară” a antrenamentelor pe care le-au făcut în pădurea Ipoteşti.

Dacă tot i-au trezit, jandarmii le-au prezentat câteva elemente de dresaj cu câinii de serviciu care i-au însoţit, dar şi tehnica din dotare, specifică misiunilor executate în mod curent, după care şi-au luat la revedere de la participanţi, deoarece ,,înviorarea” nu mai putea fi amânată, conform programului taberei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri