Cele mai citite

loader-image
Botoșani
10:34, 19 aprilie 2024
temperature icon 9°C
câțiva nori
Humidity 50 %
Wind 22 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 25 Km/h
Clouds Clouds: 11%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni – Havârna

19 septembrie 2018 | Administratie

În cursul zilei de ieri, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea stratului de asfalt, de pe DJ 293 tronsonul Dumeni – Havârna.

Lucrările pe acest tronson de drum au fost demarate la sfârșitul lunii august, iar acum, la finalizarea lor, cei 10 km de drum județean se prezintă în perfectă stare de viabilitate.

bty

Alte lucrări de reparații a căii de rulare se mai desfășoară pe DJ 293, porțiunea de drum județean cuprinsă între Dorohoi și Dumeni și pe DJ 282 Rădăuți Prut – Coțușca – Săveni, estimându-se că acestea vor fi finalizate în maxim 3 zile.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, Consiliul Județean Botoșani, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, va preda amplasamentul și va semna ordinul de începere, în vederea asfaltării, pe drumul județean DJ 291 Leorda – Bucecea – Huțani.

Conducerea Consiliului Județean Botoșani se declară mulțumită de modul în care au evoluat lucrările de asfaltare a drumurilor județene și poate afirma că acestea s-au desfășurat conform graficului, fiind finalizați, până la această dată, 35 km de covor asfaltic.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri