Cele mai citite

loader-image
Botoșani
13:35, 20 aprilie 2024
temperature icon 13°C
cer fragmentat
Humidity 45 %
Wind 17 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 17 Km/h
Clouds Clouds: 72%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:14
Sunset Sunset: 19:09

Ultimele Știri

Amenzi URIAȘE pentru nerespectarea normelor legale impuse în perioada stării de alertă

13 iulie 2020 | Eveniment

În acest weekend, sub autoritatea Instituției Prefectului, poliţiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botosani, au desfășurat, în sistem integrat, împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Biroului Județean de Poliție Transporturi, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare și Direcției de Sănătate Publică, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, terase si zone de agrement.

Totodată au fost efectuate verificări și în trafic, fiind vizate transportul local, național și internațional, de persoane.

Vineri au fost verificate 128 de societăți comerciale şi au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind suma de 34.000 de lei.

Sâmbătă, peste 170 de forţe au fost angrenate în verificarea a peste 155 de societăți comerciale.

Au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind suma de 60.000 de lei.

21 dintre sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Acțiunile de acest gen vor fi desfășurate în continuare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Sunt verificate, în principal, felul în care societățile comerciale aplică măsurile specifice de diminuare a riscurilor, pentru activitățile desfășurate în spațiul public, privat sau închis, care constau în purtarea mijloacelor de protecție individuală de către angajați și clienți, modul de amenajare a teraselor pentru asigurarea distanțării fizice, asigurarea accesului și participarea la evenimente a unui număr limitat de persoane.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri