Cele mai citite

loader-image
Botoșani
14:02, 29 martie 2024
temperature icon 19°C
câțiva nori
Humidity 27 %
Wind 24 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 35 Km/h
Clouds Clouds: 24%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:57
Sunset Sunset: 18:38

Ultimele Știri

Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ) Botoșani a luat măsuri organizatorice pentru prevenirea​ ​răspândirii COVID-19

7 septembrie 2020 | Eveniment

Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ) Botoșani a adoptat,​ ​luni, o hotărâre privind măsurile organizatorice pentru prevenirea​ ​răspândirii COVID-19, care trebuie respectate atât de membrii BECJ,​ ​cât şi de orice altă persoană interesată să acceadă în sediul BECJ.

“Pe toată durata de funcționare a BECJ, accesul membrilor, al personalului tehnic-auxiliar, al personalului de pază, ​ ​curățenie,​ ​întreținere și aprovizionare se realizează cu respectarea ​ ​normelor de​ ​acces și de conduită stabilite prin prezenta hotărâre”, prevede​ ​hotărârea BECJ.

Hotărârea prevede că, înainte de acordarea accesului oricărei persoane​ ​în sediul BECJ, jandarmul de serviciu le verifică temperatura​ ​corporală prin mijloace non-invazive, precum termoscanner sau​ ​termometru cu raze infraroșii.

Persoanelor care prezintă o temperatură corporală mai ridicată de 37,3​ ​grade Celsius li se interzice accesul în sediul BECJ Botoșani.

“Persoanelor care prezintă o temperatură corporală mai ridicată de​ ​37,3 grade Celsius, li se va repeta măsurarea temperaturii, după o​ ​perioadă de 2-5 minute repaus. Dacă temperatura după remăsurare este​ ​sub 37,3 grade Celsius, persoanei respective i se va permite accesul în sediu”, au decis reprezentanţii BECJ.

De asemenea, accesul în spațiile de lucru cu membrii birourilor electorale de circumscripție se va organiza astfel încât în spațiile​ ​respective să nu fie prezente simultan mai mult de cinci persoane în​ ​biroul alocat BECJ.

La momentul accesului și pe toată durata prezenței în sediul BECJ​ ​Botoșani și pentru toate categoriile de persoane este obligatorie​ ​purtarea măștii de protecție. Masca de protecție se asigură gratuit​ pe​rsoanelor cărora li se permite accesul în sediul BECJ Botoșani.

“Refuzul sau omisiunea de a purta mască de protecție la momentul​ ​accesului sau pe toată durata prezenței în sediul Biroului Electoral​ ​de Circumscripție Județeană Nr.7 Botoșani de către persoanele cărora​ ​li s-a permis accesul atrage, după atenționarea persoanei în cauză​ ​pentru a se conforma acestei obligații, interzicerea accesului sau,​ ​upă caz, obligația de a părăsi de îndată sediul Biroului Electoral de​ ​Circumscripție Județeană Nr.7 Botoșani la cererea organelor de pază”, se mai arată în hotărârea BECJ. ​​

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri