ACCIDENT cu români în Ungaria: 3 autovehicule implicate

În Ungaria opt cetăţeni români au fost răniţi uşor astăzi într-un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, două înmatriculate în România şi unul în Slovacia.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţului Hajdú-Bihar, Kamilla Plásztán-Kopcsa, a declarat că accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 42, între localităţile Mezőpeterd şi Berettyóújfalu, din apropierea graniţei cu România. Aceasta a precizat că un microbuz românesc care circula în direcţia frontierei cu România a intrat, din cauze deocamdată necunoscute, pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism cu numere de Slovacia, scrie rador.ro.

Microbuzul a fost lovit apoi din spate de un alt autoturism înmatriculat în România. În urma accidentului au fost rănite zece persoane, opt cetăţeni români şi doi slovaci. Potrivit serviciului naţional de ambulanţă, cele zece persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la două spitale din zonă pentru îngrijiri medicale. Poliţia a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.