Accident pe Bulevardul Mihai Eminescu, în faţa Spitalului de Copii

Un tânăr de 22 de ani a provocat un accident de circulație pe Bulevardul Mihai Eminescu, în faţa Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Tânărul conducea un Volkswagen Passat cu numere de Bulgaria, iar în momentul când o mașină taxi care circula în fața sa a ajuns la poarta spitalului și a semnalizat stânga pentru a intra în curtea unităţii sanitare, s-a angajat în depăşire pe linie continuă, în dreptul unei treceri de pietoni.

9

În urma impactului puternic, mașina condusă de tânăr a ricoșat pe trotuarul de pe contrasens, a dărâmat un copac, un indicator rutier şi un coş de gunoi. Din păcate, tânărul şofer nu este la prima ispravă, anul trecut, în luna august, acesta făcând praf un Audi în dreptul localităţii Cucorăni, când a izbit maşina violent de un copac. Deşi, atunci, motorul a sărit de pe caroserie, din fericire nimeni nu a fost rănit atunci. Acum, șoferul de pe mașina în regim de taxi, o Dacia Logan, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, suferind un traumatism cranio-cerebral și mai multe contuzii.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Conform etilotestelor, niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice.