“Ajută un copil să înveţe” – Bursa şcolară „PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE”

Clubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil să înveţe” – Bursa şcolară „PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE”, pentru anul şcolar 2018-2019 un număr de 4 burse, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare. În urma evaluării dosarelor aplicanţilor, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii câştigători.
Aceştia sunt: Muraraşu Sabin Ionel, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Botoşani, Politic Răzvan, elev în clasa a X-a la Liceul Pedagogic „N. Iorga Botoșani, Tudorache Dragoș Cosmin, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național” Grigore Ghica” şi Ungureanu Andreea, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic „Octav Onicescu” .

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an şi s-au acordat conform Regulamentului, în baza unui concurs de dosare anunţat în perioada 1 septembrie – 22 octombrie 2018, acestea putând fi depuse la secretariatul partenerului în cadrul acestui proiect, Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.
Bursele poartă numele profesorului doctor Constantin Manolache, personalitate cu o carieră didactică deosebită. În memoria sa, Rotary Club Botoşani a hotărât ca bursele de studiu, acordate începând cu anul şcolar 2014-2015, să-i poarte numele, în semn de preţuire, de respect dar şi ca model de urmat pentru generaţiile următoare.