ALDE a desemnat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Dorohoi

Florin Țurcanu a anunțat intr-o conferință de presă că ALDE are propriu candidat la alegerile locale de anul viitor pentru primăria Dorohoi.

Lucian Topalagă este opțiunea celor de la ALDE, nimeni altul decât actualul viceprimar al municipiului Dorohoi, la al doilea mandat și preşedintele filialei ALDE Dorohoi.

Suntem hotărâți să mergem singuri în alegeri dar nu excludem să avem înțelegeri în ceea ce privește obținerea unei majorități și susținerea unui candidat. La Dorohoi, candidatul nostru este domnul viceprimar Lucian Topalagă”, a spus Florin Țurcanu.

Eu consider că după şase ani de experienţă în administraţia publică locală, în calitate de viceprimar, pot să-mi asum o candidatură la primăria Dorohoi. Dar aşa cum vă spunea şi domnul preşedinte Ţurcanu, suntem deschişi pentru orice colaborare, eventuală alianţă cu oricare partid. Indiferent că-i PSD sau PNL. În acelaşi timp, prin faptul că am o anumită experienţă, cunosc problemele dorohoienilor şi mă simt în stare să le rezolv”, a declarat Lucian Topalaga.