ALEXANDRA HUȚU, cel mai tânăr parlamentar : „Îmi doresc să fiu la fel de dedicată ca și până acum și să nu dezamăgesc electoratul botoșănean”

Echipa PSD Botoșani se poate mândri cu cel mai tânăr parlamentar. Cu putin peste 30 de ani social-democrata Alexandra Huțu are un palmeres politic de invidiat, aceasta ocupând de-a lungul timpului funcțiile de șef de cabinet al Instituției Prefectului, șefa de cabinet al senatorului Doina Federovici, iar in momentul de față este Secretarul general al PSD Botoșani.

Contactat telefonic parlamentarul a declarat:

„Privesc iminentul meu mandat de deputat ca pe orice altă poziție din sistemul public, în sensul că trebuie exercitat cu respectarea legii, cu rigoare și cu responsabilitate. Îmi doresc să fiu la fel de dedicată ca și până acum și să nu dezamăgesc electoratul botoșănean și nici pe colegii mei din PSD. Nu trebuie să uităm că nimeni nu poate schimba nimic de unul singur, de aceea mă bucur că fac parte dintr-o echipa închegată și puternică, formată din oameni pregătiți și profesioniști. Voi contribui și eu, alături de ceilalți colegi parlamentari, la bunul mers al lucrurilor”, a declarat Alexandra Hutu.

Alexandra Huțu este singura femeie parlamentar din Botoșani din acest legislativ și este fiica primarului de Vârfu Câmpului, Maria Hutu.