ASTRA – FC BOTOȘANI 2-2. Elevii lui Croitoru obțin primul punct din această ediție de campionat

Start în noul sezon de campionat al LIGII 1 pentru echipa lui Marius Croitoru. FC Botoșani a întâlnit în prima etapă a LIGII 1 echipa ASTRA GIURGIU. Meciul s-a terminat la egalitate după 90 de minute regulamentare de joc, astfel FC BOTOȘANI obține primul punct din actuală ediție de campionat.

Echipa lui Marius Croitoru a deschis scorul dintr-un penalty obţinut de Golofca şi transformat de argentinianul Rodriguez. Botosanenii au dat repede şi golul de 2-0, prin Ogenda.

Astra nu a renunţat la luptă şi a redus din diferenţă chiar înaintea pauzei, prin Vasile Gheorghe. În ultimele 20 de minute, Botoşaniul a jucat în 10 oameni: Patache a luat direct cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Radunovic.

„Nu sunt fericit deloc! Am dat două goluri, dar am mai avut multe ocazii de a marca și n-am făcut-o. Nu-mi doresc lucruri mici, ci să mă lupt sus în clasament. Trebuia să învingem”
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

„Este un punct câștigat la cum a început meciul. Puteam da și golul trei, dar e OK și așa. Matei trebuie să revină cu pregătirea la zi. Vom arăta mai bine fizic cât mai curând. Vom mai face patru transferuri săptămâna viitoare”
Dan Alexa, antrenor Astra.