AUR începe procedura pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis

Deputatul George Simion, copreședinte AUR, a anunțat că încep procedurile pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. El spune că documentul a fost semnat și de parlamentari ai PNL.

„Azi, 1 noiembrie, la începutul lunii, într-o zi de luni, la fel cum anunțam pe 1 septembrie, demiterea lui Florin Cîțu, anunțăm azi inițierea procedurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Ne-au promis mai mulți parlamentari de la mai multe partide că vor semna procedura de suspendare și vom apela la sutele de mii de români care ne contactează și ne roagă să-l dăm jos pe Iohannis, pentru că o vorbă românească ne spune că peștele se împute de la cap”, anunță copreședintele AUR George Siion.

„Este momentul. Au existat două propuneri de prim-ministru care nu au întrunit o majoritate parlamentară. Conform Constituției pe care tot mandatul Klaus Iohannis a călcat-o în picioare, trebuie să ajungem la alegeri anticipate. Pentru a economisi banii și nervii românilor, odată cu alegerile anticipate trebuie să mergem și la referendumul pentru demiterea președintelui. Vom merge către români și-i vom ruga să semneze.

Vom merge până la capăt și sperăm că celelalte partide parlamentare nu se vor lăsa intimidate și vor achiesa la acest demers pentru ca postul de la Cotroceni să devină cât mai repede vacant.

Rugăm toate formațiune, atât politice, cât și civice, să ni se alăture în acest demers.

Invităm toți românii să intre pe site-ul josiohannis.ro și să semneze pentru demiterea lui Klaus Iohannis, în format digital sau pe unul dintre tabele.

Ne-au semnat deja și parlamentari de la PNL”, a mai spus Simion.

(Visited 109 times, 1 visits today)