BOTOȘANI – CĂLĂRAȘI 1-2. Iftime și-a desființat jucătorii și antrenorul după înfrângerea de pe teren propriu cu Dunărea Călărași

Ieșire nervoasă a lui Valeriu Iftime după meciul BOTOȘANI – CĂLĂRAȘI 1-2. Acesta și-a făcut praf jucători și antrenorul după rezultatul prost de pe teren propriu în față celor de la Dunărea Călărași.

Lorand Fulop și Mihai Roman sunt țintele principale ale finanțatorului moldovenilor.

„Nu jucăm fotbal. Avem o problemă generală, e clar acest lucru. Am marcat un gol norocos, apoi Călărașiul a fost de două ori mai bună decât noi. Bineînțeles că e vorba și de antrenor aici. Toți trebuie să aibă emoții. Sper că nu retrogradăm.

Cred în Liviu și în ideile lui, dar azi n-a avut instrumente. Numai pe noi ne bat cei de la Călărași. Noi cu ultimele 3 clasate am luat un punct. N-am cum să mai sper la ceva. Să se gândească și ei la asta, antrenorul și jucătorii. Ce mai așteptăm? Totul este la zi!

Fulop să se gândească la faptul că e vai mama lui. Când vii de la națională și joci așa… Roman e bun numai la circ, pe cuvântul meu. E năuc complet în fața porții, se învârte în careu ca un curcan. Să se gândească la meciul de la Mediaș”, a zis Valeriu Iftime la TV Digi Sport.