BUCECEA: Premiaţi pentru longevitate -VIDEO/FOTO

VIDEO:

Oameni ajunși la vârsta senectuții, care au dovedit că sunt capabili construiască o familie, că au încredere, curaj, ştiu să treacă peste toate valurile vieţii, să sufere sau să se bucure împreună. Oameni pentru care statornicia a fost ridicată la rang de virtute, pentru că au mers împreună, la bine şi la greu,o jumătate de secol şi chiar mai bine.

Lor, astăzi, primăria oraşului Bucecea le-a arătat recunoştinţa şi respectul. Într-un cadru festiv, 18 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie şi alte 4 care şi-au unit destinele în urmă cu 6 decenii, au primit câte o plachetă aniversară, un plic cu bani şi un buchet de flori.

A fost o zi cu o puternică încărcătură emoțională pentu toată lumea. Mai ales că evenimentul a fost marcat şi de o slujbă de mulţumire, oficiată d eun sobor de preoţi.

Printre familiile longevive premiate de primărie a fost şi cea a fostului edil al urbei, Vasile Hanganu.

La „Nunta de Aur”, eveniment închinat familiei şi statorniciei ajuns la cea de-a 11-a ediţie, au mai participat senatorul Doina Federovici, deputaţii Marius Constantin Budăi şi Costel Lupaşcu, preşedintele Consiliului Judeţean Costică Macaleţi, vicepreşedintele CJ Dorin Birta şi directorul Casei de Pensii Botoşani, Cristina-Elena ANTON.

Modele de viaţă pentru generaţiile viitoare, cuplurile sărbătorite au dezvăluit secretul căsniciei sănătoase, de lungă durată: nimic nu este posibil fără respect, răbdare, sinceritate şi, înainte de toate, iubire.

GALERIE FOTO: