Capra cu trei iezi la Vasilache de joi până sâmbătă

În această săptămână vă invităm să vizionaţi în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” spectacolul „Capra cu trei iezi”, după următorul program:
– joi, 29 octombrie și vineri, 30 octombrie, de la ora 18:00
– sâmbătă, 31 octombrie și duminică, 1 noiembrie, de la ora 11:00

Spectacolul „Capra cu trei iezi” este o adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii:
Andreea-Elena Popovici
Mihaela Ștempel
Renata Voloșcu
Marius Rusu
Florin Iftode
Andrei Iurescu
Alin Gheorghiu

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51.

Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.
Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 ce se impun a fi respectate la spectacole!
Vă rugăm să nu uitaţi măscuţa….. dezinfectant vă punem noi la dispoziţie!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.
Vă aşteptăm cu drag!
Până atunci… toate cele bune!
Secțiunea pentru atașamente

(Visited 1 times, 1 visits today)