Cinci candidați înscriși în lupta internă la PSD pentru conducerea CJ-ului

În cursa internă pentru conducerea Consiliul Județean vor candida senatorul Lucian Trufin, vicepreședintele CJ Dorin Birta, deputatul Costel Lupașcu, primarul orașului Săveni, Relu Tîrzioru si consilierul județean Sergiu Marian.

Tot sâmbătă a fost anunțat și candidatul PSD la funcția de primar la municipiului Botoșani, în persoana viceprimarului Cosmin Andrei.

Președintele organizației județene a PSD Botosani, senatorul Doina Federovici, a spus că în acest an selecția candidaturilor la alegerile locale va fi foarte riguroasă și că partidul va avea oameni foarte bine pregătiți și cu experiență în administrația locală.

„Vom avea cei mai buni candidați care să-i reprezinte pe botoșăneni. Suntem în evaluare și cu echipele de consilieri locali și județeni, selecția este extrem de riguroasă. Nu vom face nicio concesie. Vom avea oameni bine pregătiți, cu experiență în administrație”, a declarat președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici.

Astfel, la finalui perioadei pentru înscrierile în competiția interna pentru desemnarea candidatului PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, am centralizat un număr de cinci candidaturi, astfel:
-candidatura domnului vicepreședinte PSD Dorin Birta;
-candidatura domnului vicepreședinte PSD Sergiu Marian;
-candidatura domnului vicepreședinte PSD Relu Tîrzioru;
-candidatura domnului vicepreședinte PSD Lucian Trufin;
-candidatura domnului vicepreședinte PSD Costel Lupașcu.

„Procedura pentru desemnarea candidatului va fi discutată în Comitetul Executiv Județean”, a declarat Alexandra Huțu, secretarul general al PSD Botoșani.