VIDEO/FOTO – CORDARENI: Peste 3 milioane de euro investiți pentru creșterea gradului de dezvoltare a comunității

VIDEO:
 

Comuna Cordăreni  are în derulare investiții în valoare de aproape 3 milioane de euro pentru creșterea gradului de dezvoltare a comunității. Administrația locală a depus proiecte de reabilitare a infrastructurii locale, iar finanțările au venit de la Guvernul României, prin diverse forme.

Pe lângă extinderea rețelei de alimentare cu apă,  un alt șantier a fost deschis, tot cu fonduri PNDL, la Școala Gimnazială Cordăreni. Cu aproape 2 milioane de lei, unitatea va fi modernizată și va oferi condiții decente de educație pentru cei 200 de elevi.

Tot prin Programul Național de Dezvoltare Locală, la finalul acestui an în comuna Cordăreni va funcționa un dispensar medical.  Statul investește 1,4 milioane de lei pentru a aduce servicii medicale mai aproape de casă pentru locuitorii comunei.

Un alt obiectiv a primit finanțare de la Compania Națională de Investiții și va fi realizat chiar din luna septembrie este sala de sport spune senatorul PSD Doina Federovici, care a vizitat șantierele din Cordăreni.

GALERIE FOTO:

(Visited 51 times, 2 visits today)