COSMIN ANDREI: „Este o zi extrem de importantă, în care decidem viitorul copiilor noștri cel puțin în următorii patru ani de zile”

VEZI STIREA IN FORMAT VIDEO:

Astăzi la ora 09.30, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei s-a prezentat la urne pentru a-și exercita votul pentru noul Parlament al Romăniei. Edilul a votat la Școala Gimnazială nr. 13 din municipiul Botoșani și a venit singur.

Este un vot extrem de important, fiindcă, așa cum am văzut în ultima perioadă, deciziile au afectat viețile românilor. Am avut școli închise, am avut vieți închise, ni s-a confiscat Târgul de Crăciun și viața noastră a fost modificată prin deciziile celor din Parlament și din Guvern. Ca să răspund, este o zi extrem de importantă, în care decidem viitorul copiilor noștri cel puțin în următorii patru ani de zile. Și am votat ca aceste lucruri să nu se mai întâmple. Să nu mai avem români umiliți, ci români care primesc cele mai bune decizii, pe care le așteaptă, care sunt în interesul lor„, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botosani.