COSTEL PĂTRĂUCEANU: „Am hotărât să rămân tot în mediul privat, unde, aici mă regăsesc și să-mi continui proiectele în care sunt implicat”

Astăzi, printr-un comunicat de presă Partidul Social Democrat-filiala Botoșani a anunțat că Constantin Patrauceanu, proaspăt ales în funcția de deputat pe listele PSD Botosani, și-a dat demisia din parlament. Acesta a ales să-și continue activitatea în mediul privat, la firma la care lucrează de peste zece ani, pe funcția de director economic. Totodată, Patrauceanu a mai declarat că nu intenționează să demisioneze din Partidul Social-Democrat și nici din funcțiile deținute în cadrul partidului. De asemenea, își va continuăa mandatul de Consilier Județean, funcție în care a fost ales în anul 2020, in urma alegerilor locale din luna septembrie. Următorul pe lista de supleanți ai PSD-ului se află Alexandra Huțu, secretar executiv în cadrul PSD Botoșani și fost director al cancelariei prefectului Dan Șlincu.

Contactat telefonic Patrauceanu a declarat:

„Mulțumesc celorcare m-au votat, colegilor din partid , primarilor și voi rămâne în continuare membru al Partidului Social Democrat. Am hotărât să rămân tot în mediul privat, unde, aici mă regăsesc și să-mi continui proiectele în care sunt implicat”, a declarat social-democratul Costel Patrauceanu.