CS Botoșani și-a premiat cei mai buni sportivi –GALERIE FOTO/ VIDEO

VIDEO:

Clubul Sportiv Botoşani i-a premiat astăzi pe cei mai buni sportivi ai clubului pentru rezultatele deosebite obţinute în acest an. În cadrul unei ceremonii organizată șa Prefectura Botoșani, Mia Roată, directorul Clubului Sportiv Botoşani, a trecut în revistă palmaresul sportivilor din cursul acestui an, iar aceștia au fost premiați și felicitați. La eveniment au participat sportivii și antrenorii, prefectul Dan Şlincu, subprefectul Daniela Beclea şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Dorin Birta şi Liviu Toma.

Cele mai bune rezultate din acest an au fost obținute de secția de canotaj a Clubului Sportiv, dar și celelelte secții au adunat rezultate deosebite și medalii. La nivel de juniori, Clubul Sportiv din Botoșani este unul dintre cele mai performante din țară.

Cel mai bun sportiv al anului a fost desemnată Tabita Maftei, campioană europeană și mondială la canotaj, juniori. Aceasta a fost urmată de alți doi canotori. În anul 2017, peste 68 de sportivi ai clubului, au reușit să obțină medalii. Este vorba despre 26 de medalii internaționale și 173 de medalii la nivel național.

Iată cei mai buni sportivi din acest an de la CS Botoșani:

Locul 10 – Mugurel Mihai, Radio amatorism și Simion Dorin, Canotaj
Locul 9 – Stoica Manuel, Lupte Greco – Romane
Locul 8 – Codruță Andreea, haltere
Locul 7 – Baltag Sabina, haltere
Locul 6 – Olaru Raluca, haltere
Locul 5 – Ciritel Cosmina, Canotaj
Locul 4 – Balețchi Alina, Canotaj
Locul 3 – Acsinte Irina, Canotaj
Locul 2 – Ciprian Huc, Canotaj
Locul 1 – Maftei Tabita, Canotaj

GALERIE FOTO: