VEZI cum au votat oficialitățile botosanene, astăzi, la referendum

VIDEO:

Autorităţile locale au participat astăzi împreună cu familiile lor la Referendumul pentru modificarea Constituţiei.
Senatorul Doina Federovici, președintele organizației județene a Partidului Social Democrat a votat astăzi în municipiul Botoșani. Demnitarul a fost însoţit de fiica şi soţul său.
După introducerea buletinului în urnă, politicianul a declarat că a votat „în acord cu credința sa și cu valorile fundamentale care stau la baza națiunii noastre.”Şi deputatul Marius Budăi, însoţit de soţia sa, a votat la o secţie din Comuna Curteşti. Oficialul a declarat că votul exprimat “este un vot despre cum ne dorim să arate societatea în care trăim”.

Prefectul județul Botoșani, Dan Șlincu, a votat în această dimineață la o secție de votare din Dorohoi. El s-a prezentat la urne  alături de soția sa și a declarat că referendumul este „cea mai puternică formă de exprimare a suveranității poporului nostru”.

 

Şi preşedintele  ALDE Botoşani, Liliana Mincă, a votat astăzi la Zahoreni.  Oficialul a venit la vot în jurul orei 19.30 împreună cu familia ei, bunica, mama, sora și nepoții. După ce a votat, le-a transmis botoșănenilor să participe la acest referendum pentru modificarea Constituției.