CURTESTI: Investiție de 6 milioane de lei în infrastructura sportivă şi culturală din comună

VIDEO:

Guvernul a alocat 6 milioane de lei pentru infrastructura sportivă şi culturală din comuna Curtești.
Investițiile de interes local propuse de primarul Maricel Anton sunt realizate de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de investiții, și se află în plină derulare.
O sală de sport modernă, va fi ridicată, până anul viitor, și dată în folosință, astfel încât elevii și tinerii să aibă posibilitatea să desfășoare activități sportive în conditii optime de confort si sigurantã.

Sala de sport din Curtești este unul din cele 6 proiecte finanțate de Guvern cu o sumă totală de 25 de milioane de lei.
Contractele au fost semnate la jumătatea lunii mai, în prezența viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice.
Comuna Curtești , una dintre cele mai mari din județul Botoșani, avea nevoie și de un Cămin Cultural. O astfel de investiție, în valoare de 2,2 milioane de lei, este realizată cu fonduri din aceeași sursă și tot pentru tineri.

Centrul cultural de la Curtești va avea inclusiv bibliotecă și sală de lectură. Ministrul Muncii, Marius Budăi, salută inițiativele locale concretizate în obiective de investiții prin care satul românesc se dezvoltă, cu sprijinul Guvernului României.


GALERIE FOTO: