Deputata Adriana Săftoiu spune că îi este rușine de PNL, partidul din care face parte

Deputata PNL Adriana Săftoiu, fostă purtătoare de cuvânt a președintelui Traian Băsescu, susține că îi este rușine de partidul din care face parte din cauza inconsecvențelor din ultima perioadă, precum primirea în partid a mai multor membri PSD, poziționarea împotriva dublării alocațiilor copiilor, numirea în guvern a miniștrilor respinși de comisiile parlamentare, Florin Cîțu și Violeta Alexandru, și votarea incriminării drogurilor ”într-un mod cu totul aberant”.

„Îmi este rusine.

Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că ușile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocația pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16% ,la produse alimentare de la 8 la 5) spunând „Hei, noi, PNL în opoziție am făcut legi neconstituționale”, acceptăm ca miniștri respinși de comisiile parlamentare (într-o țară în care se spune că Parlamentul reprezintă voința poporului și nu Guvernul) să rămână miniștri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent și mai periculos, votăm incriminarea „drogurilor” într-un mod total aberant… e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut și asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem.

Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îți mai asiguri un loc pe liste?! Vai de așa viitor”.