DOINA FEDEROVICI: „Astăzi s-a văzut o echipă, o familie, un partid uriaș mobilizat și pregătit să dea viitorul președinte al țării!”

Congresul extraordinar de astăzi a reafirmat puterea și energia PSD, a reafirmat încrederea și susținerea totală de care se bucură Viorica Dăncilă în interiorul partidului.

România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, alături de ei. Suntem gata să dovedim că și președintele României este dispus să-și servească poporul și nu doar să îi ceară votul! Este dispus să-și asume acțiuni care să contribuie la bunăstarea românilor, nu doar prin discursuri politice și lozinci.

„A fost o atmosferă incredibilă și o energie cum de mult nu s-a mai văzut pe scena unui eveniment de partid în România. Am spus de nenumărate ori că împreună suntem puternici, iar astăzi s-a văzut o echipă, o familie, un partid uriaș mobilizat și pregătit să dea viitorul președinte al țării!”, a declarat presedintele PSD Botosani, senatorul Doina Federovici.

„Vreau o Românie în care nimeni nu trebuie să se teamă (…) Vreau ca niciun român să nu mai fie lăsat în urmă (…) Vreau o Românie respectată în Uniunea Europeană și în lume”, a declarat Viorica Dăncilă.

“Sunt singurul candidat care își asumă guvernarea țării, care are curajul și voința de a mișca lucrurile pentru români. Sunt mai puternică decât toți acești bărbați care nu fac altceva decât să țipe, de pe margine”, a declarat Viorica Dăncilă.