Dragnea îl face MINCINOS pe Iohannis: ‘E o bătaie de joc, mi se pare jenant’

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, îl critică în termeni duri pe preşedintele Klaus Iohannis, pentru amânarea desemnării premierului. Mai mult, Dragnea îl face mincinos pe şeful statului, pentru informaţiile date „pe surse” de la Cotroceni.

„E o bătaie de joc la adresa romanilor. Am inteles ca de fapt face tot posibilul ca o mare parte din programul nostru de guvernare sa nu fie aplicat, in asa fel incat romanii sa nu beneficieze, pentru a ne scadea noua cota de incredere”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD îl critică pe Iohannis şi pentru că a transmis „pe surse”, fără să-şi asume public, că le-ar fi comunicat liderilor PSD motivele respingerii lui Sevil Shhaideh.

„Mi se pare jenant ca un sef de stat sa vrea sa dea niste informatii fara sa si le asume. Acuma trebuie sa comentam niste minciuni ale presedintelui Romaniei. A spus ca ne-a trimis o adresa in care ne-a explicat motivele respingerii. Cand am auzit, si eu, si domnul Tariceanu am inceput sa sunam la partide sa vedem daca am primit asa ceva”, a mai declarat Dragnea.

Potrivit liderului PSD, la partid a sosit o scrisoare de la Cotroceni, însă documentul, prezentat în direct la România TV, nu conţinea nicio explicaţie, ci era o scurtă informare cu privire la respingerea propunerii.

sursa:
http://www.stiripesurse.ro