Elevi botoșăneni prezenți la Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”

În perioada 23– 26 mai 2019, la Vaslui, județul Vaslui, s-a desfășurat Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”, la care au participat 134 de elevi din 35 de județe și din municipiul București.

Acest concurs se adresează elevilor de liceu proveniți de la filiera tehnologică. Probele de concurs, cu o durată de 3 ore fiecare, cuprind atât subiecte teoretice, cât și practice și s-au desfășurat la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui.

La Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”, județul Botoșani a fost reprezentat de 5 elevi, care au obținut următoarele rezultate:

Hîrtie F. Eliza Elena, de la Liceul Tehnologic Bucecea, pregătit de prof. Hudișteanu Marinela, a obținut Mențiune Specială la clasa a XI-a;

Iordache M. Dragoșde la Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, pregătit de prof. Chiriac Cristina Liliana, a obținut Mențiune Specială la clasa a XI-a;

La concurs au mai participat elevii Orzoi V. Daniel Cristian de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani; Răileanu F. Gabriela Lăcrămioara de la Liceul Tehnologic Bucecea și Vasile C. Cristiana – Denisa de la Liceul „ Dimitrie Cantemir” Darabani.