Elevi din Todireni la un Concurs Național de fashion – FOTO

Liceul Tehnologic Todireni este reprezentat în acest weekend la Concursul Național de Schițe “BE fashion, BE you, BE 100“, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.
Elevele din Todireni, Corina Andrei, Alexandra Daniela Ignat și Manuela Maria Moscaliuc, coordonate de prof. Anitei Spinosu Roxana Aniței de prof. Mihai Ileana, s-au înscris la secțiunea design vestimentar, ceea ce presupune realizarea de schițe ale unor piese vestimentare cu tema Centenarului Marii Uniri.

La concursul organizat pe trei secțiuni participă un număr de 113 elevi din 13 județe (Bacău, Botoșani, Brașov, Buzău, Dâmbovița, Galați, Iași, Neamț, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Vaslui și Vrancea) și 45 de studenți ai Facultății de Textile-Pielărie și Management Industrial-Iași.

Proiectul este implementat de Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Politehniști (ASTIP Iași) în parteneriat cu Facultatea de Textile-Pielărie și Management Industrial Iași ( FTPMI Iași), Asociația Absolvenților Facultății de Textile-Pielărie ( ASITEX Iași) și Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR București), fiind finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.