EUGEN ȚURCANU făcut KNOCK-OUT de deputatul Costel Lupașcu

Aflat într-o conferință de presă la sediul PSD Botoșani, deputatul Costel Lupașcu trage un semnal de alarmă asupra ultimelor NĂZDRĂVĂNII făcute de directorul DSPSA, Eugen Țurcanu.

Parlamentarul l-a pus la zid pe acesta, întrucât la cabinetul său s-au prezentat în audienţă doi salariaţi ai DSPSA, alţii decât cei care au reclamat că au fost agresaţi de Eugen Ţurcanu, salariaţi care s-au plâns că sunt speriaţi de comportamentul directorului.

„Vorbim totuși de persoane cu responsabilitate publică și persoane care au un comportament nedemn. Ce îmi spuneau acei oameni că imaginea care și-o promovează acest domn director este om care taie și la propriu și la figurat și expert în arte marțiale si oamenilor efectiv le este frică că acest om poate fi violent fizic cu salariații. Este punctul de vedere al salariatilor care sunt efectiv spariati de atitudinea care o are acest domn director. Nu cred că face cinste nici domnului primar, nici colegilor din partid. I-am solicitat domnului primar să ia o măsură cu acest domn director”, a declarat deputatul Costel Lupașcu.

VEZI VIDEO: