FC BOTOȘANI – UTA 2-3. Marius Croitoru a protestat la adresa arbitrului: ”N-ai ce căută la Liga 1 dacă nu vezi că patru jucători sunt în ofsaid! E prea mult! Se joacă prea ușor!”

FC Botoșani a întâlnit aseară pe stadionul Municipal cei de la UTA într-un meci care a contat pentru etapa a 9-a din Liga 1. Oaspeții au deschis scorul prin Vlad Morar, iar echipa condusă de Marius Croitoru a revenit prin două penalty-uri acordate în cinci minute. La finalul meciului Marius Croitoru a criticat dur arbitrajul după înfrângerea cu UTA. Dupa cele 90 de minute de joc scorul pe tabela arăta FC BOTOȘANI-UTA 2-3.

”N-ai ce căută la Liga 1 dacă nu vezi că patru jucători sunt în ofsaid! E prea mult! Se joacă prea ușor! Noi plătim pentru greșelile lor, eu când greșesc, el nu plătește, plătesc doar eu. Pe mine mă interesează ce se întâmplă cu mine, el e pus să arbitreze.

Mi-e greu să cred că nu poate să vadă când sunt patru jucători în ofsaid, să-și rupă ecusonul! Cât să mai suportăm și noi? De ce să plătesc eu pentru greșeala altora? M-a eliminat pentru că am părăsit spațiul tehnic”, a declarat, după meci Marius Croitoru.

Marius Croitoru a fost eliminat de arbitrul Horațiu Feșnic în repriza a doua a meciului dintre Botoșani și UTA. Antrenorul a protestat la golul marcat din offside de Erico de Silva.

ECHIPELE DE START

FC Botoșani: Pap – Braun, Chindriș, Țigănașu, Holzmann – Rodriguez, Florescu – Caia, Ongenda, Keyta – Roman

Rezerve: Hankic, Șeroni, Plămadă, D. Croitoru, Tîrcoveanu, E. Papa, R. Fili, S. Camara, Toutouh
Antrenor: Marius Croitoru

UTA: Iacob – Bustea, Albu, Benga, Rrumbullaku – Ursu, N. Roșu, D. Isac,, D. Rusu – C. Rus, V. Morar

Rezerve: Erico, C. Popescu, M. Klapan, A. Oroian, D. Tescan, Buhăcianu, Alex Ioniță I, H. Moldovan
Antrenor: Laszlo Balint