Federovici s-a intalnit la Bruxelles cu comisarul european pentru Coeziune și Reformă, Elisa Ferreira

Președintele CJ Botoșani, Doina Federovici în timpul vizitei la sediul Comisiei Europene a avut o întâlnire și cu Elisa Ferreira, comisarul european pentru Coeziune și Reformă. Pe parcursul întâlnirii s-a discutat despre susținerea europeană de care ar putea beneficia Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Dezvoltare Sustenabilă și Integrată în Țara de Sus, în atragerea de fonduri europene pentru localitățile din această parte a țării.

Botoșaniul are nevoie de fonduri importante pentru a recupera decalajele structurale, iar banii europeni pot reprezenta soluția!

Împreună cu europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu, am avut o întâlnire la sediul Comisiei Europene cu doamna Elisa Ferreira, comisarul european pentru Coeziune și Reformă, și domnii Francisco Barros Castro și Hugo Sobral, experți în cadrul echipei dumneaei pentru a obține susținerea europeană a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Dezvoltare Sustenabilă și Integrată în Țara de Sus, un vehicul important de a atrage fondurile europene multisectorial pentru localitățile din această parte a țării.

De asemenea, am susținut necesitatea și oportunitatea ca județul Botoșani să poată accesa direct fondurile europene de la Comisia Europeană și ca să aibă alocate sume importante de bani pe diferitele axe de finanțare, astfel încât să putem accelera procesul de dezvoltare.

Îi mulțumesc domnului europarlamentar social-democrat Victor Negrescu, cel care a făcut posibil acest demers la Bruxelles, care ne susține necondiționat pentru ca județul să beneficieze de atenția și sprijinul celor mai înalți oficiali ai Uniunii Europene.„, a postat pe o rețea de socializare, președintele CJ Botoșani, Doina Federovici.

(Visited 99 times, 1 visits today)