FOTO/ Marius Budăi a fost desemnat „Politicianul anului” în cadrul celei de a șaptea ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială

Botoșaniul a strălucit din nou la Gala Națională a Excelenței în Asistenţa Socială!
Felicitări, Marius Constantin Budai !
Într-o perioadă atât de agitată din toate punctele de vedere, social, economic și politic, colegul și prietenul Marius Budăi a fost desemnat „Politicianul anului” în cadrul celei de a șaptea ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială găzduită de Ateneul Român și prezentată de Andreea Marin.

Este pentru a doua oară când un politician social-democrat din Botoșani primește acest premiu național, ceea ce demonstrează că deschiderea față de oameni și problemele lor reprezintă cheia succesului. Nu este un premiu ușor de obținut, selecția națională fiind extrem de riguroasă.

„Le mulțumesc colegilor din asistență socială pentru că mi-au făcut onoarea și bucuria de a-mi înmâna, în această seară, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, care a avut loc la Ateneul Român, Premiul politicianul anului!”, a declarat emotionat Marius Budai.

Felicitări și Sucursalei Teritoriale Botoșani, care s-a calificat printre „Cele mai active sucursale ale Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România”!

De asemenea, calde felicitări tuturor botoșănenilor și instituțiilor nominalizate la celelalte categorii ale Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială chiar dacă nu au ajuns în finală.

(Visited 812 times, 1 visits today)