FOTO / PSD Botoșani a dat START campaniei de strângere de semnături pentru Viorica Dăncilă la prezidențiale 

Joi după-amiază filiala PSD Botoșani a început în forța campania de strângere de semnături pentru susținerea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, alegeri care vor avea loc la finalul acestui an.

Zeci de membri PSD s-au adunat la sediul partidului de unde au pornit la cortul de campanie amplasat pe Pietonalul Unirii. Astfel de corturi de campanie, pentru strângere de semnături vor fi amplasate în mai multe puncte din municipiul Botoșani, dar și în unele localități din județ, unde botoșănenii își vor putea manifesta susținerea față de Viorica Dancila la președinția României.

Președintele organizației PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici a fost prima persoană care a semnat formularul de susținerii a candidaturii Viocăi Dăncilă la prezidențiale, urmată apoi de membrii de partid prezenți la actiune, dar și de numeroși trecători simpatizanți.

„Împreună, gând cu gând, voce cu voce, scriem istoria României de mâine.
Campania de strângere de semnaturi pentru candidatura doamnei Viorica Dăncilă la Președinția României dar și de consultare “Alături de fiecare român” este în plină desfășurare!
Alături de fiecare înseamnă grijă pentru oameni și dorința de a asculta vocea fiecăruia.

Dacă și tu îți dorești un președinte muncitor și implicat în rezolvarea problemelor comunității tale, vino alături de noi! Semnează pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la Președinția României!”, a declarat președintele organizației PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici.

FOTO