FOTO/ Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta a donat echipamente de protecție medicilor de la Spitalul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a donat astăzi Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” a 100 de viziere profesionale, confecționate din materiale conforme cu normele tehnice pentru echipamente medicale și farmaceutice.

„Având în vedere nevoile mari de la nivelul întregii unități, am considerat potrivit ca pe lângă donația financiară de săptămâna trecută pentru achiziționarea a o serie de echipamente de protecție, să mai să ajungă pe secțiile spitalului: 25 de viziere pentru blocul central din strada Marchian, 25 pentru Unitatea de Primiri Urgențe, 25 pentru Secția Obstetrică Ginecologie și 25 pentru Secția Boli Infecțioase.

Dacă din poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani am susținut orice demers și am depus toate eforturile pentru a asigura resursele necesare Spitalului Județean de Urgență, după puteri și după posibilitățile legale, am considerat necesară și implicarea individuală pentru a ușura pe cât de mult posibil eforturile imense depuse de cadrele medicale de la Botoșani.

În aceste momente trebuie să ne unim forțele și să facem tot ce ne stă în putință pentru a pune capăt acestei amenințări, pentru că nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța fiecăruia dintre noi.

Sunt profund recunoscător tuturor cadrelor medicale din Botoșani și din toată țara pentru munca enormă pe care o depun în această perioadă!

Mă înclin în fața dumneavoastră și în fața tuturor celor care au făcut donații pentru achiziționarea de echipamente și materiale sanitare, fie ei persoane fizice sau juridice.” a scris Dorin Birta pe pagina sa de socializare.