FOTO/VIDEO Comuna Broscăuți se poate mândri cu cea mai modernă sală de sport din județ

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Una dintre cele mai mari și moderne săli de sport din județul Botoșani a fost construită în comuna Broscăuți. 

Începută în luna februarie, investiția a fost recepționată joi de  primarul Costel Agheorghițoaei, în prezența constructorului, reprezentanților CNI, a președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, și deputatului nou ales, Dan Șlincu.

 „În sfârșit avem bucuria să fim aici în această sală. Astăzi am făcut recepția sălii, o sala minunată, cea mai mare din județ, o sala cu o tribună de 180 de locuri, făcută pentru tinerii comunei Broscauti, pentru a practica sportul. Mulțumim constructorului, este impresionant ceea ce văd, mai mult de atât acești constructori minunați au terminat această sala de sport într-un timp record. Lucrările au început în luna martie și uitați acuma sunt gata. Mai avem puțin la amenajările exterioare, sperăm in scurt timp să le facem și pe alea”, a declarat Costel Agheorghitoaei, primarul comunei Broscauti.

Realizată de Compania Națională de Investiții, lucrările la obiectivul în valoare de 7,7 milioane de lei au presupus ridicarea unei săli cu o suprafață construită de 3.600 de metri și 1.600 metri utilă, prevăzută cu 180 de locuri . Este încălzită, prevăzută cu un teren de spot multifuncțional, dotată cu sistem de supraveghere video și cu nocturnă și oferă toate condițiile pentru competițile pe care le va găzdui.

Administrația locală are și alte investiții în derulare. Cea mai importantă este extinderea rețelei de gaz în comună.