FOTO/VIDEO – Congresul Dreptei-liberale de la Botoșani DESCHIS de primarul Flutur

VIDEO

Astăzi la ora 11.00, la Botoșani a început Congresul Național al Dreptei Liberale. Au participat câteva sute de liberali veniți din județ, dar și din toată țara, pentru a-și alege președintele partidului, prim-vicepreședinții și vicepreședinții, dar și candidatul pentru funcția de președinte al României, la alegerile din acest an.

Lucrările congresului au fost deschise de președintele Filialei Județene, Dumitru Bălan. La congres a mai participat și primarul Flutur, fiind primul dintre invitați care a luat cuvântul.

„Este o premieră, atât pentru dv. membri și simpatizanți ai partidului, fiind primul congres, cât și pentru noi, pentru orașul nostru. Pentru prima dată lansăm un congres național al unei formațiuni politice. Eu însumi, ca primar de dreapta sunt bucuros că orașul Botoșani să găzduiască un astfel de eveniment de natură să sporească prestigiul și influența liberalismului în această zonă. Dumitru Balan este un om de afaceri de succes cu viziuni liberale și ferm în toate ceea ce face și a făcut ca persoană publică.”, a declarat primarul Flutur.

Apoi a luat cuvântul fostului viceprimar Florion Gheorghiță

În cadrul congresului, cunoscutul om de afaceri Viorel Cataramă și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al României.