FOTO/VIDEO DOINA FEDEROVICI, președintele Consiliului Județean, învestită în funcție. VEZI componența Consiliului Județean

VEZI VIDEO:

25 de consilieri județeni aleși și validați de instanță, precum și noul președinte al Consiliului Județean au depus astazi jurămintele de preluare a mandatelor, în prezența prefectului județului, Dan Nechifor, dar și a câtorva invitați.

„Dragi botoșăneni, vă asigur că atât eu, cât și echipa mea, știm ce avem de făcut pentru a avea un trăi mai bun pentru fiecare din domniile voastre. Sunt profund de onorată de încrederea care mi-a fost acordată. Primesc această onoare cu multă responsabilitate și recunoștință. (…) Aici, în fața dumneavoastră, jur că îmi voi dedică toată puterea și priceperea următoarilor ani pentru dezvoltarea județului nostru, printr-o colaborare permanentă cu toți primarii și consilierii județeni. Vă asigur că voi fi reprezentanul tutoror botoșănenilor, atât al celor care m-au votat, cât și al celor care au avut o altă opțiune”, a declarat Doina Federovici, președintele al Consiliului Județean.

Noul președinte al Consiliului Județean Doina Federovici urmează să-i convoace pe consilierii județeni într-o ședință extraordinară pentru a stabili componența comisiilor de specialitate și a-i alege pe cei doi vicepreședinții. Președintele Doina Federovici Doina Federovici va face echipă cu Dorin Birta și Bogdan Dăscălescu.

Componența noului Consiliului Județean Botoșani:

PSD

1. Dorin Birta

2. Alexandra Huțu

3. Elena-Ramona Guraliuc

4. Constantin Neculai Pătrăuceanu

5. Constantin-Cristian Nistor

6. Cristina Breșug

7. Gabriel Galan

8. Constantin-Dan Deleanu

9. Andron Țâmpău

10. Cătălin-Cristian Olaru

11. Galia Hrimiuc

12. Sergiu Marian

13. Cristian Pintelei-Grosu

14. Mioara-Paula Jurgiu

15. Cristina-Andreea Andrei

PNL

1. Viorel Iliuță

2. Radu Malancea

3. Gabriel-Augustin Alexandru

4. Rodica Abăcioaei

5. Valerian Andrieș

6. Liviu Hrimiuc

7. Sorin Cornilă

8. Lazăr-Claudiu Vrajotis

9. Ionuț Gireadă

10. Mirela Saucă

11. Lucian-Dinu Aroșoaie

12. Agnes-Mihaela Holcă

ALDE

1. Corneliu Bogdan Dăscălescu

2. Florea Marocico

3. Gheorghe Nazare

Pro România

Mihaela Lafontain-Hrițcu

Doru Costel Gavrilaș

(Visited 20 times, 2 visits today)