FOTO/VIDEO NICSENI: Spectacol dedicat zilei de 8 martie. MARCELA PĂTRAR candidat la Primăria comunei din partea PSD

VIDEO:

Femeile din comuna Nicșeni au fost, sâmbătă, în centrul atenției. Reunite la Căminul cultural, doamnele și domnișoarele au fost sărbătorite, cu o zi mai devreme, de social democrata Marcela Pătrar.
Peste 120 de mame, soții sau fiice au împărtășit împreună bucuria unei noi primăveri, alături de parlamentarii social-democrați invitați: senatorii Doina Federovici și Lucian Trufin, deputații Marius Budăi și Costel Lupașcu, dar și organizația de femei din PSD.
Și pentru a arăta rolul și importanța femeii în politică și administrație, cu această ocazie, MARCELA PĂTRAR și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al comunei Nicșeni.
Parlamentarii prezenți și-au arătat susținerea, cu atât mai mult cu cât aptitudinile sale profesionale, politice și umane o recomandă pentru această importantă funcție.
Evenimentul a fost marcat și cu un spectacol susținut de interpreta Cornelia Ciobanu, ansamblul „Flori de Măr” din Curtești și de un grup de elevi din comună.

În semn de prețuire, parlamentarii , dar și proaspătul candidat la primărie, au oferit flori tuturor doamnelor prezente la eveniment.

GALERIE FOTO: