Grădiniță NOUĂ în satul Vânători din comuna Gorbănești

În această săptămână, în satul Vânători din comuna Gorbănești, a avut loc recepția grădiniței cu program normal.

Este o grădiniță nouă, construită prin fonduri M.E.N, valoarea finală a proiectului „CONSTRUIRE GRĂDINIȚĂ CU 2 SĂLI DE GRUPĂ – program normal, în localitatea Vânători, comuna Gorbănești, județul Botosani”, fiind de 868.172,95 lei. Cofinanțarea Consiliului Local Gorbănești este de aproximativ 300.000 lei.

Odată cu începerea noului an școlar ne dorim să dăm această grădiniță în folosință, întrucât lucrările pe care le mai avem de executat(împrejmuire, magazie pentru lemne, teren de joacă) nu vor afectaactivitatea orelor de curs.
Mă bucură faptul că am reușit să finalizăm lucrările la această grădiniță înainte de începere noului an școlar, deoarece în satul Vânători nu avem o grădiniță cu toate că aici avem cei mai mulți preșcolari din comună. Practic aceasta grădiniță este o necesitate pentru noi. Tot ce mai avem noi de făcut pentru a putea da în folosință grădinița, este obținerea autorizației de funcționare. Îmi doresc foarte mult ca fiecare grădiniță din comună să beneficieze utilitati si dotari la nivel european cu locuri de joacă pentru copii și voi face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple. Învățământul, dar în special copiii, trebuie să fie o prioritate pentru noi”
, a declarat primarul comunei Gorbănești, ing.Ionuț-Lucian Melinte.

j

(Visited 109 times, 1 visits today)