În atenția agenților economici

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani roagă agenții economici să utilizeze poșta electronică în transmiterea documentelor privind: adeverințele eliberate salariaților beneficiari de prime, a înștiințărilor privind încadrarea în muncă, comunicarea locurilor de muncă vacante precum și ocuparea acestora și documentele necesare pentru plata indemnizaţiilor acordate ca urmare a reducerii sau întreruperii temporare a activității total sau parţial ca urmare a efectelor epidemiei COVID-19.

“În contextul actual, este important sa vă protejați atât pe dumneavoastră cât și pe cei din jur și să evitați  zonele aglomerate. Dorim să rămânem în legătură permanentă cu dumneavoastră, iar acest lucru este posibil acum și prin comunicare electronic” transmit reprezentanții AJOFM.

Activitatea de relații cu publicul poate fi asigurată și prin e-mail  sau telefon:

-0231/536791 /ajofm.bt@anofm.gov.ro /botosani@anofm.gov.ro  – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani

0231/616399  / gica.rosu.bt@anofm.gov.ro – Punctul de lucru Dorohoi

– 0231/536794 / violeta.dragota.bt@anofm.gov.ro  – Punctul de lucru Darabani

Pentru  formulare necesare utilizate în accesarea serviciilor si informații suplimentare nu ezitați să consultați  pagina www.anofm.ro .

(Visited 6 times, 1 visits today)