În atenția locuitorilor comunei Mihai Eminescu!

Primăria comunei Mihai Eminescu va anunță că în baza Ordinului nr. 313/01.10.2021 emis de Prefectura Botoșani, începând cu data de 16.11.2021 Unitatea Administrativ Teritorială a început pregătirea activităților specifice sezonului rece.

Așadar, toți locuitorii comunei sunt rugați să nu obstrucționeze drumurile publice fie cu diverse materiale (lemne, materiale de construcții, resturi vegetale, etc), fie cu utilaje sau autovehicule.

În conformitate cu art.9.2., pct. 6 din Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care împiedică procesul de deszăpezire în sezonul rece (15 noiembrie – 15 martie) se sancționează cu amendă cuprinsă între 700 lei – 1.200 lei pentru persoanele fizice și 900 lei – 1.500 lei pentru persoanele juridice.

Parcarea se va face în curțile sau garajele proprietarilor acestora.

De asemenea, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care impiedică procesul de deszăpezire, pot crea situații în care utilajul de deszăpezire să nu poată proceda la curățarea aleii/străzii/drumului în cauza sau de a va deteriora autovehiculul datorită spațiului insuficient.

Primăria comunei Mihai Eminescu va reamintește ca Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018 il puteti găsi pe site-ul oficial al Primăriei – http://comunamihaieminescu.ro/.

(Visited 11 times, 1 visits today)