Inaugurare de CAMIN CULTURAL si CUPLURI de AUR premiate la Ziua Comunei Adaseni – VIDEO/FOTO

VIDEO:

Sărbătoarea Sfântului Ilie a adus, în acest an, pe lângă tradiționalele evenimente organizate de ziua comunei, și cel mai frumos cadou pentru comunitatea din Adășeni.

Un cămin cultural nou, realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Naţională de Investiţii. Valoarea alocată lucrărilor a fost de peste un milion de lei, bani cu care obiectivul a fost construit și dotat la standarde moderne. Clădirea a fost sfințită sâmbătă de un sobor de preoți și a găzduit, apoi, primele activități culturale.

Primarul comunei, Constantin Dresleucă și Consiliul Local au premiat 11 locuitori care au împlinit 90 de ani de viaţă, cinci cupluri care au ajuns la nunta de aur și 18 tineri care au ajuns în acest an la vârsta majoratului.

La cea de-a VII-a ediție a Zilelor comunei Adășeni au participat, pe lângă sutele de localnici şi prefectul Dan Şlincu, preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, senatorii Doina Federovici și Lucian Trufin dar şi primarii comunelor Mitoc şi Avrămeni.

Seara, toată suflarea comunei a petrecut la balul organizat în incinta noului cămin cultural.


GALERIE FOTO: