Incendiu devastator la Dorohoi

Pompierii din Dorohoi au fost solicitați in urma cu puțin timp sa intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa de pe strada Constructorului din municipiul Dorohoi. La fata locului s-au deplasat doua echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu doua autospeciale cu apă și spuma si un echipaj al SJA. La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, ardea o parte din acoperișul casei si bunurile din interior. Un barbat a fost intoxicat cu monoxid de carbon, fiind transportat la spital de ambulanța SAJ. Pompierii au eliminat pericolul de explozie, din interiorul casei fiind scoasa o butelie.

Revenire incendiu Dorohoi – un adult in varsta de 35 de ani a fost transportat la spital. In momentul izbucnirii incendiului in locuință erau 5 copii cu vârste între 3 si 9 ani. Acestia au fost scoși din locuință înainte de sosirea forțelor de intervenție la fata locului. Preventiv, medicul de pe SJA a decis sa ii trasporte si pe copilași la spital .
Cauza probabila a izbucniurii incendiului ar fi din primele cercetari ca un adult a încercat sa aprindă focul cu benzina