Intervenții ale jandarmilor în sprijinul cetățenilor

O altercație fizică între doi bărbați, produsă ieri după-amiază într-un bar din zona Bazarului din municipiul Botoșani, s-a finalizat cu întocmirea, de către jandarmi, a actelor de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Jandarmii au intervenit în urma unui apel la numărul unic de urgență 112 și, după ce au aplanat conflictul, i-au condus pe cei doi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc incidentul, care a avut loc pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

În seara aceleiași zile, pe strada Mihail Kogălniceanu, un doi bărbați ce încercau să demonteze eleronul lunetei unui autoturism au fost observați de un jandarm aflat în timpul liber, care împreună cu colegii aflați în serviciu i-a interceptat, întocmindu-le actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tentativă de furt.

În ambele cazuri, actele procedurale au fost înainte către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări.