Investiții și lucrări la standarde europene desfășurate în comuna LOZNA – VIDEO/FOTO

VIDEO:

Locuitorii comunei Lozna din județul Botoșani beneficiază, an de an, de investiții substanțiale, realizate din diferite surse de finanțare, cele mai multe de la bugetul de stat.

Ca în orice comunitate, și în comuna Lozna infrastructura este prioritară, motiv pentru care aici sunt în derulare mai multe proiecte de modernizare.
Unul dintre acestea vizează reabilitarea drumurilor de interes local, investiție în valoare de 4,1 milioane de lei, suportată din bugetul de stat.
Și tot din bugetul de stat au fost alocați 474.168 de lei pentru modernizarea, efcientizarea și extinderea rețelei de iluminat public.

Alți 1,5 milioane de lei au fost alocați, tot din bugetul de stat, pentru modernizarea de drumuri comunale și sătești în comuna Lozna, în lungime de 3.2 km, proiect care se va materializa în anul 2020.
Toate aceste obiective au fost vizitate și de senatorul Doina Federovici.

Iubitorii de sport din comuna Lozna au, acum și un teren de sport, amplasat în centrul comunei și realizat din fonduri proprii.

În plus, elevii din comuna Lozna vor avea și o sală de sport modernă, dotată la standarde europene. Contractul de execuție în valoare de 5 milioane de lei a fost semnat recent, investiția urmând să fie derulată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii.

Cu o suprafață desfășurată de 1270 mp va avea, pe lângă suprafața de joc de 9m x 18m, și un cabinet medical, un depozit de materiale sportive, un cabinet destinat cadrelor didactice (dotat cu grup sanitar), 2 vestiare pentru băieți și 2 vestiare pentru fete (prevăzute cu dușuri și grupuri sanitare).

GALERIE FOTO: