Invitație la Zilele Comunei Durnesti. Urmează două zile de sărbătoare în comună

Primăria și Consiliul local organizează Festivalul „Zilele Comunei Durnești”, in zilele de sambata(08.06.2019) si duminica(09.06.2019).
In prima zi este organizata o petrecere pentru tineri, iar ziua de duminica sarbatoarea continuă cu invitați de seamă : Nicu Paleru, Dan Doboș, Diana Sarbu, Alexandra Plămadă, Carmen Cornaci, Maria Honceru și Grupul Vatra și mulți alții. Durneștenii sunt invitați de primarul Vasile Sasu să participe la petrerecea de unde nu vor lipsi surprizele, terasele și parcul de distracție.

În cadrul manifestării, în ziua de duminică este organizată pentru tinerii din comună deja obișnuită întrecere cu cai.

“Vă invităm la petrecerile cultural-sportive ocazionate de Festivalul,,Zilele comunei Durnești”. Sâmbătă seara sunteți așteptați la muzica și distracție pentru tineret. Duminică artiști populari îndrăgiți în frunte cu Nicu Paleru, întreceri sportive, activități distractive, invitați de seamă, mici și bere, într-un cuvânt petrecere câmpeneasca !! Va așteptăm cu mult drag ! În caz de ploaie o parte din activități se vor desfășura la Centrul Cultural Dorulet din satul Durnești.”, a declarat primarul comunei Vasile Sasu.