La plimbare, la volan, fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecre a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un tânăr din R. Moldova care conducea un autoturism, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un cetățean din R.Moldova, în vârstă de 18 de ani, care conducea un autoturism marca Ford, înmatriculat în R. Moldova.
Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că tanarul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule .
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

(Visited 195 times, 1 visits today)