Senator Lucian Trufin: „NU VOTEZ un proiect de carantinare a românilor așa cum vrea PNL-ul lui Orban & CO”

” Eu Lucian Trufin, senator ales în circumscripția electorală nr. 7 Botoșani NU VOTEZ un proiect de carantinare a românilor așa cum vrea PNL-ul lui Orban & CO

Serios d-lor guvernanți? Noi suntem de vină?
Crește numărul de infectați cu Covid – 19 și bineînțeles PSD-ul e de vină în opinia galbenilor! Nu ei care au Guvern, au instituții menite să impună respectarea legii, prevenirea și combaterea situațiilor de criză, cum este cea cu epidemia de Covid?

Liberalii fac un joc stupid și în același timp cinic. Au scăpat de sub control epidemia de Covid 19 și vor acum să scoată cu mâna parlamentarilor PSD cartoful fierbinte al incompetenței lor!! ❗Noi, senatorii PSD dimpreună cu membrii social democrați din Comisia Juridică vrem o Românie liberă și responsabilă iar proiectul trebuie să fie modificat pentru a garanta românilor și în special botoșănenilor mei că le sunt respectate drepturile constituționale!

Sper ca românii să vadă că PSD este corect, responsabil și îi apără de incompetenți! Dar și cetățenii să înțeleagă că trebuie să aleagă profesioniști nu băieți care merg la Guvern să bea un șpritz!”, a postat senatorul Lucian Trufin pe una din rețelele de socializare.