LUNCA: Modernizarea drumurilor a devenit o prioritate pentru actuala conducere locală -VIDEO/FOTO

S-au săturat de praf şi de drumuri proaste, pe care nici cu căruţa nu mai puteau merge. După ani de aşteptare, acum localnicii din Lunca văd, cu ochii lor, cum comuna îmbracă haine noi. În acest an, străzile pietruite sunt acoperite cu straturi consistente de asfalt. Şi asta pentru că administraţia locală a primit fonduri guvernamentale pentru modernizarea drumurilor locale. Proiectul, finanţat prin PNDL, are o valoare de 6.150.000 lei.

VIDEO:

Unul dintre obiectivele afectate de inundaţii a fost podul din lemn peste râul Sitna, situat pe DC41B, care a fost distrus de ape. În locul acestuia, Primăria comunei Lunca a construit unul mai trainic şi mai sigur, din beton armat. Investiţia recent finalizată are o valoare de 1,6 milioane de lei, bani alocaţi de Guvern prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală ( PNDL).

Noile investitii au fost vizitate şi de senatorul DOINA Federovici şi de Angel Ghiorghiu, Subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România.