MARIUS BUDAI: ” Am semnat această petiție si vă încurajez, cu toată forța, și pe dumneavoastră să semnați! Haideți să fim alături de dascălii noștri!”

Am semnat această petiție si vă încurajez, cu toată forța, și pe dumneavoastră să semnați! Haideți să fim alături de dascălii noștri!

Sigur, vor sări iar să ne dezbine și să pună categorii socio-profesionale sau categorii de vârstă unii impotriva altora. Totuși, eu insist, și vă invit ca înainte de a lua o decizie să ne aducem aminte ce a spus Martin Niemöller și ne vom da seama că AUSTERITATEA promovată de noul CDR ( PNL-USRPLUS-UDMR) ne va atinge pe toți, indiferent că suntem angajați în mediul privat sau suntem bugetari, indiferent că suntem copii, adolescenți, părinţi sau bunici: “Când naziștii au venit sa îi ia pe comuniști, n-am scos o vorba. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tacut. Nu eram social-democrat. Când au venit sa îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit sa îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit sa ma ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni, care să-mi ia apărarea.”
TREBUIE SĂ SPUNEM STOP DEZBINĂRII PROMOVATE DE GUVERNAREA CDR-istă!

VEZI MAI MULT AICI:

https://www.petitieonline.com/cerem_respectarea_legii_respectiv_majorarea_salariilor_profesorilor_conform_legea_1532017_modificata_prin_oug_135_din_14_august_2020?s=80855156&fbclid=IwAR1K8vnGMSi8boA_PBkkTNd5H7qUI4TFbCEw4qqLUNqQ994ro4okt5xu1OY