MARIUS BUDĂI: „Este foarte important că viitorul parlament, următoarea majoritate parlamentară să dea României, un guvern care să nu mai închidă școli, să nu mai închidă piețe”

VEZI STIREA ÎN FORMAT VIDEO:

Deputatul PSD Marius Budăi a ajuns astăzi în jurul orelor 11.oo la secția de votare situată la grădinița cu program normal din comuna Curtesti, pentru a-și exprima votul la alegerile parlamentare. Deputatul a venit însoțit de soție.

La ieșirea de la urne Marius Budai a declarat:

Este foarte important că viitorul parlament, următoarea majoritate parlamentară să dea României, un guvern care să nu mai închidă școli, să nu mai închidă piețe și să nu mai ia măsuri fără să se consulte cu specialiștii. Am votat astăzi impotriva haosului din sănătate, haosului din educație și împotriva haosului din economie. Este un vot extrem de important, fiindcă, așa cum am văzut în ultima perioadă, deciziile au afectat viețile românilor. Am avut școli închise, am avut vieți închise, ni s-a confiscat Târgul de Crăciun și viața noastră a fost modificată prin deciziile celor din Parlament și din Guvern. Că să răspund, este o zi extrem de importantă, în care decidem viitorul copiilor noștri cel puțîn în următorii patru ani de zile. Și am votat că aceste lucruri să nu se mai întâmple. Să nu mai avem români umiliți, ci români care primesc cele mai bune decizii, pe care le așteaptă, care sunt în interesul lor.otez pentru un parlament care să dea o majoritate, care să gestioneze pandemia, și care să repună România pe un curs al creșterii economice, așa cum era înainte de pandemie”, a declarant social-democratul Marius Budai.